Hvordan får du folks tilid?

På dette kursus lærer du at styrke din personlige troværdighed

Personlig troværdighed

 

Når du skal overbevise og motivere folk, er det ikke kun indholdet i det du siger, der overbeviser folk. Det er også måden du optræder på, og om folk synes du er tillidsvækkende. Nogle talere kan slippe af sted med at sige næsten hvad som helst. Andre kan have et indlysende rigtigt synspunkt, men tilhørerne er uberørte.

Hvordan får du folk til at nære tillid til ens person? Svaret finder man i det retoriske begreb etos. Etos handler om at tilhørerne opfatter taleren som en troværdig person. Man stoler umiddelbart på det taleren siger. Man har paraderne nede og føler, at det taleren siger er til ens eget bedste.

På kurset går vi i dybden med etos og overfører det til din praksis, så folk stoler på dig og får en umiddelbar tillid til, at det du siger, er godt og fornuftigt.

Hvem skal du møde?

Søren Marquardt Frederiksen har siden 1996 undervist i retorik, journalistik og virksomhedskommunikation på bl.a. Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Roskilde Universitet. Han har desuden holdt kurser for en lang række virksomheder og organisationer. I alt har han undervist og trænet mere end 4000 kursister og lært dem at blive gode talere og skribenter. Søren er indehaver af firmaet Kkurser.dk og er forfatter til en række bøger om retorik, PR, debat og journalistik, blandt andre 'Talen er vejen til indflydelse - en grundbog i praktisk retorik'.

Hvad får du med hjem

Du lærer konkrete metoder til at fremstå som en troværdig og tillidsvækkende person. Du får styr på den retoriske teori om troværdighed, og du får indblik i, hvor du står stærkt og hvor du kan blive bedre.

• Etos-begrebets byggesten – så du ved hvilke konkrete elementer du skal bruge, så du fremstår troværdig
• Retoriske vindertræk – non-verbale virkemidler der styrker din troværdighed
• Genoprettelse – strategier du kan benytte, når din troværdighed bliver truet

På kurset får du redskaberne, teorien og en række konkrete øvelser, der sætter dig i gang med at omsætte teori til din egen praksis.

Hvad kræver det af dig?

Da kurset handler om personlig troværdighed, skal du være villig til at vise dine stærke og svage sider, når du kommunikerer. Kurset foregår i en konstruktiv atmosfære, så du ikke føler dig udstillet, men tværtimod får styrket din troværdighed. Du får andres blik for, hvad du gør godt og hvad du kan gøre bedre.

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til alle, der skal overbevise, lede og motivere folk.

Praktiske oplysninger

Tid og sted

Kursets varighed: 7 timer.

Kurset bliver holdt hos jer på en dato som passer ind i jeres program.

Pris

Per deltager: 1495,- (+ moms).

Antal deltagere: 8-12 personer.

Kursusmateriale

Hver deltager modtager et eksemplar af min bog om praktisk retorik 'Talen er vejen til indflydelse'. Bogen beskriver hvordan man overbeviser andre med god retorik.


Bestil kurset