Hvordan bliver du en dygtig taler?

Her finder du retorik og talekurser der gør dig til en overbevisende taler.

Retorik

En tale skal tale til både hjertet og fornuften. Den skal fange folks opmærksomhed med noget interessant og den skal bore i nogle få argumenter. Folk skal føle, at dit budskab kommer dem ved. Bagefter skal de huske, hvad du sagde, og de skal synes, at dit overbevisende var budskab.

Hvordan laver du en sådan tale?

Det kan du lære på disse kurser. Kurserne er praktiske og vil trin for trin lære dig, hvordan du laver en god tale og opnår sikkerhed med at stå på en talerstol. Kurserne bliver indrettet efter dine behov og henvender sig både til den erfarne og uerfarne taler. Alle kurser er praktiske med indbyggede øvelser. 

Kurserne kan følges som hold eller individuelt. Med individuel undervisning kan vi lave en intens og grundig sparring på dine behov. Med holdundervisning kan du lære af andres taler, af deres styrker og fejl. Det er udbytterrigt at lytte til taler og bagefter diskutere, hvad der var godt og skidt i talen. Holdundervisning kan indrettes, så vi starter fra bunden og laver en tale på kurset, og tilsidst holder I jeres tale for de andre på holdet. På den måde får I indsigt i, hvordan man udvikler ideer, indretter talen efter modtager og situation, hvordan man argumenterer, får et klart og levende sprog, og endelig, hvordan man skal stå på en talerstol.